Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Kiderült, mivel “zsarolta” Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergelyt

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Takács Petra

2021. október 21. - 13:10

Karácsony Gergely elárulta, hogy mivel “zsarolta” Gyurcsány Ferenc.

A főpolgármester az előválasztás utolsó hetében elejtett egy olyan mondatot, miszerint hosszú a listája azon politikusoknak, akik megpróbálták megzsarolni – az egyik ilyen személy pedig Gyurcsány volt, aki sms-eket küldött neki, melyeket Karácsony állítása szerint archivált.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Később azonban Karácsony kijelentette, nem kívánja nyilvánosságra hozni az üzenetek tartalmát, valamint, hogy nem büntetőjogi értelemben vett zsarolásról beszélt korábban. Karácsony Gergely a Jelen magazin Jelen való – beszélgetés Benyó Ritával műsorában azonban most elárulta, hogy mivel zsarolta politikai értelemben Gyurcsány Ferenc.

“Én az első nyilatkozatban is azt mondtam, hogy ez egy turbulens időszak, ilyenkor elhangoznak ilyen nyilatkozatok. Zuglóban voltam polgármester, szokva vagyok az ilyen játszmákhoz”

– mondta Karácsony Gergely.

“Ezek a mondatok sokkal keményebbek, nem arról szólnak, hogy megszavazzák- e valamelyik fővárosi cég költségvetési beszámolóját”

– tette hozzá.

Kijelentette, “ezekből a fenyegetésekből nem lett semmi”, s amikor arról kérdezték, hogy volt-e olyan jellegű fenyegetés, ami főpolgármesteri pozícióját veszélyeztette volna, azt válaszolta, “igen, például” – írja az ATV.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.