Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

További Hírek

Fenyegetőzött, verekedett, megalázta áldozatát, végül bilincsben vitték el.

A francia rendőrség vizsgálatot indított az ügy kapcsán, Pogba szerint tavasszal gépfegyverrel is megzsarolták.

A fővárosban ért véget az útja a 36 éves magyar-román kettős állampolgárnak, akit az FBI keresett egy súlyos zsarolási ügy miatt.

A Készenléti Rendőrség és a Terrorelhárítási Központ egységei is csatlakoztak az akcióhoz, melynek a végén elfogták egy zsarolóbandát.

A harmincas éveiben járó férfi a legnépszerűbb közösségi oldalon hamis profilokat hozott létre 2020-ban, több esetben fiatal lánynak feltüntetve magát. 

A brit külügyminiszter nem rejtette véka alá véleményét és egyenesen kijelentette, Putyin fegyverként használja még az éhezést is, és váltságdíjat követel a világtól, hogy kijussanak az ukrán kikötőkből az ukrán gabonakészletek.

A volt orosz külügyminiszter meglepő módon a Nyugattal szimpatizáló kijelentést tett, felszólítva Európát, hogy ne boruljon ki a Kreml fenyegetései miatt.

A helyi parkolási botrány kapcsán azzal gyanúsítják Horváth Csabát, Zugló polgármesterét, hogy több millió forint kifizetésére vett rá egy céget.

William Wragg tory képviselő állítása szerint a kormány megfélemlítéssel igyekszik támogatást szerezni a „partygate” botrányban érintett Boris Johnsonnak.