Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Villamossal üzent Karácsony Gergely a magyarok Eb meccse előtt

Karácsony Gergely is nagy erőkkel hangol a Németország-Magyarország mérkőzésre, ami sorsdöntőnek ígérkezik.

...svg content...Fotó: Magyar szurkolók vonulnak Kölnben a Magyarország - Svájc Európa-bajnoki csoportmérkõzés helyszínére 2024. június 15-én. Legalább ötezer magyar szurkoló vonult szervezett keretek között a kölni RheinEnergie Stadionba. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A politikusok is beerősítettek a magyarok szerda esti meccse előtt, amit Németországgal, a házigazdával vívnak meg az Európa-bajnokságon. Menczer Tamás már mezben ment munkába, aki szintén teljes erőből fog szurkolni Marco Rossiéknak.

Így tesz Magyar Péter is, aki a fiaival közösen utazott el a helyszínre, és már ott vannak a stadionban. Hozzájuk hasonlóan Novák Katalin, korábbi köztársasági elnök is a német arénában szeretné élvezni az eseményeket. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Karácsony Gergelyt nem látjuk túl sűrűn meccseken, valószínűleg nem a legnagyobb rajongja a futballnak, de a magyar válogatott szereplése számára is fontos. Budapest főpolgármestereként stílusosan üzent egy villamos kíséretében a rakpartról.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.