Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Karácsony Gergely: „Ma legyőzzük Orbánt és trójai falovát”

Ismét erős szavakkal nyitott Karácsony Gergely, aki nagyon nehéz helyzetben van, egyértelműen Vitézy Dávid a fő esélyes.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a Városházán 2024. június 7-én. Ezen a napon Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje visszalépett a jelöltségtől, és Vitézy Dávid támogatására kérte támogatóit. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Már lehet szavazni, többek között Karácsony Gergelyre és Vitézy Dávidra is, akik a főpolgármesteri címért küzdenek. Minden eddiginél nagyobb a feszültség közöttük, és Vitézy úgy döntött büntetőfeljelentést tesz a riválisával szemben, miután Karácsony nyilvánosan, kamerák előtt rongálta meg az egyik plakátját.

Karácsony hevesen fogalmaz Vitézyről, láthatóan nem kíméli őt, és a Fidesz jelöltjének tartja. Közben arra kéri az embereket, hogy adjanak neki még egy esélyt, de sokan erről hallani sem akarnak, látván az elmúlt évek munkáját. Sebestyén Balázsr, a híres tévésr és rádióst is sokkal inkább Vitézy győzte meg. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ma eldől, ki vezeti tovább Budapestet, és Karácsony természetesen igyekszik minél erősebben kampányolni, még a végén is. „Ma legyőzzük Orbánt és trójai falovát. Szavazz rám a főpolgármester-jelöltként és fővárosi listavezetőként. Számítok Rád, számíthatsz rám!” – írta a Facebook oldalán.