Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Justin Bieber feleségének fenékformáját milliók dicsérhetik

Fotó: Hailey Rhode Baldwin Bieber
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon nagy formában van Justin Bieber felesége, aki láthatóan fenékre is dolgozik, és ezt nemcsak a fiatalságának köszönhetik.

Fiatalon még egészen másképpen működik a szervezet, de ez így normális, és könnyebben is mennek az edzések. Ugyanakkor soha nem szabad félvállról venni a dolgokat, mindig meg kell adni a módját.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Gondolunk itt az egészséges étkezésre, a megfelelő bemelegítésre és az edzések végi nyújtásokra, amiket sokan kihagynak, noha ez is nagyban hozzájárul a fejlődéshez. A sztárok ebben is utat mutathatnak, és a formáikkal sokakat motiválnak.

Milliók figyelik őket, ahogyan Justin Bieber feleségét is, akit már közel 50 millióan követnek az Instagramon. Hailey modellként még inkább ad a külsejére és a megjelenésre, bár ez eddig is természetes volt nála.

Miután ennyien követik, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tartalmakat oszt meg magáról. A formái és a vonalai önmagukért beszélnek, egy pillanatig sem lehet kérdés, hogy mennyire vonzó és szexi.

Az alább látható fotók is arról tanúskodnak, rendkívül szerencsésnek érezheti magát a világhírű énekes, hogy ilyen párja van. A fenékforma megint csak önmagáért beszél, sokan szeretnének hasonlóan kinézni.

Még több bulvár: Falatnyi bikiniben mártózott meg Vasvári Vivien a dzsungel szélén