Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Klopp: Nem kell elmennem Liverpoolból, hogy a fiúk motiváltak legyenek

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp szerint játékosai már most is száz százalékon teljesítenek és nem kell azzal motiválniuk magukat a Premier League megnyerésére, hogy hamarosan távozik.

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere tévéinterjút ad a Liverpool FC - Chelsea FC angol Premier League labdarúgó-mérkőzés előtt a nagy-britanniai Liverpoolban 2024. január 31-én. EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Az 56 éves edző január végén jelentette be, hogy a szezon végén felmond a Liverpool menedzsereként, nyolc és fél, trófeákkal tűzdelt év után hagyva el az Anfieldet, többek között egyre kevesebb energiájára hivatkozva. Csapata 22 mérkőzés után az élen áll a Premier League-ben és az FA-kupa ötödik fordulójában is ott vannak. Döntőbe kerültek a Carabao-kupában és az Európa-ligában is bekerültek a legjobb 16 közé. Klopp szerint azonban semmi sem változott a bejelentésével:

„Mi változott volna, ha nem jelentettem volna be egy hete, azt amit? Az egyetlen kis különbség, hogy most annyit mondanak, Jürgenért. Ez az egyetlen. Persze, hogy meg akarom nyerni a ligát. Hogy tudom-e, van-e esélyünk, komolyan? Most úgy néz ki, meglehet, de annyi meccs van még hátra odáig… Erre nem gondolhatok. Nem vagyok álmodozó típus” – idézi az ESPN a menedzsert. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Mióta 2015-ben a Borussia Dortmundot elhagyva Angliába költözött, Klopp megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a klub-világbajnokságot, az FA-kupát, a Carabao-kupát és a Szuperkupát, valamint a Community Shieldet is: „Ha ez néhány plusz százalékot ad, az jó lesz, de nem hiszem, hogy szükség van rá, mert már most száz százalékon vagyunk és ez így van jól” – tette hozzá a vasárnap a rivális Arsenallal játszó csapat edzője.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.