Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Mióta itt jártál:

Jürgen Klopp a VAR-t ekézte csapata csúfos vereségét követően

Liverpool, 2022. október 1. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában játszott Liverpool - Brighton mérkõzésen Liverpoolban 2022. október 1-jén. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Brentford 1938 óta nem nyert a Liverpool ellen, most azonban alaposan meglepték Klopp együttesét.

A német edző ugyan elismerte a Brentford „kaotikus” játékot eredményező stratégiáját, mégis úgy véli, hogy a VAR miatt úszott el a mérkőzés, amivel immár 15 pont hátrányba kerültek az éllovas Arsenallal szemben.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Jürgen Klopp leginkább a Brentford harmadik gólját kifogásolta, úgy vélte ugyanis, hogy Mbeumo szabálytalansága miatt azt nem lett volna szabad megadni – írta meg az ESPN.

“A VAR általában az ilyen pillanatokban a “nem egyértelmű és nem nyilvánvaló” kifejezés mögé bújik. A harmadik gólt nem lett volna szabad megadni, ugyanakkor jobban kellett volna játszanunk” – mondta.

A 3-1-es vereség súlyosabb is lehetett volna, a hazaiaktól azonban két találatot is elvettek leshelyzet miatt. A Brentford győzelmével két pontra megközelítette a Liverpoolt a pontvadászatban.

Klopp csapata egyre nehezebb helyzetben van, és bár a téli szünet előtt négymeccses győzelmi sorozatban voltak a Premier League-ben, vereségükkel ismét távolabb kerültek még a BL-indulást jelentő negyedik pozíciótól is.