Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,17 Ft
Euró
393,06 Ft
Font
457,17 Ft
Bitcoin
66,789 $

Judy bevallotta, 50 évesen is szívesen lenne újra édesanya

Mint mondta, új párjával nagyon boldogok lennének, ha egy kisbabával ajándékozná meg őket a sors, de ha másként alakul, azt is el tudják fogadni.

Fotó: Instagram/Judy
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Judy tavaly nehéz időszakon ment keresztül, ugyanis tizenkét év után elvált a férjétől. Akkor elmondta, sokáig küzdöttek a házasságuk megmentéséért, sajnos azonban nem jártak sikerrel. Az énekesnő úgy érezte, a kettejük közötti távolság nem visszafordítható, amely által úgy határoztak, külön utakon folytatják tovább.

Később azonban újra rátalált a szerelem, ezzel együtt pedig a vágyott boldogság. Párja, Krisztián egy civil üzletember, akivel már régóta ismerték egymást, ám a barátságukat később mélyebb érzések váltották fel, amit már egymás előtt sem tudtak letagadni. Azóta több hónap eltelt, és igazán boldogok együtt. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

„Már egy éve együtt vagyunk Krisztiánnal, és azt érzem, nagyon megtaláltuk egymást. Mindketten nagyon szeretnénk, hogy ez a kapcsolat sokáig kitartson, és egymás mellett maradjunk” – mesélte Judy a Storynak nyilatkozva, ebből szemlézett az Origo. Mint fogalmazott, teljes az összefonódás és a harmónia, hiszen a kislánya, Maja nagyon szereti Krisztiánt.

Úgy látja, igazán összebarátkoztak ők ketten, a férfi pedig a tanulásban is sokat segít a 13 éves kislánynak, gyakran matekoznak és angoloznak együtt. De az énekesnő azt is bevallotta, már csak egy közös babával lehetne kerekebb az idilli világuk, igazán örülnének neki, ha újra lenne otthon egy kis csöppség.

„Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. életévemben járok. Persze, jó lenne, és Maja is örülne, hisz évek óta mondogatja a testvért. De bárhogy alakul, úgy jó, és én elfogadom. Nem ettől tesszük függővé a boldogságunkat” – tette hozzá. Míg párja megjegyezte: „Örülnénk, ha a sors megajándékozna minket egy kisbabával, de ha nem adatik meg, akkor is jó minden”.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".