Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Vége: Judy 12 év után válik a férjétől

Judy is igyekezett mindent megtenni azért, hogy megmentse a házasságát, de nem jártak sikerrel, 12 év után elválnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Judy
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Judy tavaly év végén beszélt először a magánéleti gondjaikról, és sejteni lehetett, hogy válságban lehet a házasságuk. Sokan szorítottak a párosnak, ám nem maradt más opció, mint az, hogy elváljanak.

A híres és sikeres énekesnő a Story magazinnak árulta el, hogy nem tudták megmenteni a házasságukat, ami miatt nemrég beadta a válókeresetet. „A második válásomnak nézek elébe, és bízom benne, hogy sikerül békésen megoldanunk. Az első férjemmel semmi sem kötött minket össze, Balázzsal viszont a vagyon mellett 14 év és egy közös gyermek is.” – idézte a 24.hu Judy interjúját. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Judy nem akarta, hogy a lánya lelke sérüljön ebben az egészben, miközben Maja egészségügyi állapota romlani kezdett. Arra is fény derült, hogy az énekesnő már öt évvel ezelőtt érezte, valami nem működik, így ez egy igen hosszú folyamat volt.

„Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt.”

Nem tagadja, elhidegültek egymástól, és a házaséletük rutinszerűvé vált, miközben nem csaltak a női megérzései. Szakemberek segítsége kellett ahhoz, hogy ráeszméljen, és azt mondja, méltatlan lenne ebben a házasságban maradnia.

Kemény időszak van mögötte, és utólag azt mondja, bárcsak ne mentek volna el terapeutához. „Lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki.” Ugyan a férje később közeledni kezdett, Judy ezt akkor már nem tudta befogadni. Több mint másfél éve nincs kapcsolatuk egymással, de csak januárban költöztek külön.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.