Clouds
21 Budapest
Dollár
356,69 Ft
Euró
387,35 Ft
Font
437,56 Ft
Bitcoin
27,269 $

Mióta itt jártál:

Jövő héten kiderül, mi volt az oka Hosszú Katinka hallgatásának

Róma, 2022. augusztus 14. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó interjút ad az M4 Sport stábjának a római vizes Európa-bajnokságon 2022. augusztus 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a szövetségi kapitánnyal sem közölte távolléte okát.

Az elmúlt napokban folyamatosan arról találgatott a hazai sportsajtó, hogy mi miatt hallgathatott el Hosszú Katinka közösségi oldalain, aki nemrég újból bejelentkezett, ezúttal Milánóból.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Sós Csaba szövetségi kapitány a Sportalnak annyit mondott, hogy ő sem tud új információt közölni az úszónő programja kapcsán, „de az azért elég informatív, hogy az edzőtábor, amit kért, oda nem ment el.”

A lap forrásaira hivatkozva közölte, hogy az úszónő várhatóan a jövő héten tájékoztatja a közvéleményt, ám azt még nem tudni, hogy sajtótájékoztatón, közösségi oldalain, esetleg egy interjú keretében teszi ezt meg.

Hosszú Katinka egy edzésről és egy baráti vacsoráról tett ki történeteket közösségi oldalán, azonban Milánóban ezekben a napokban nem tartanak jelentős úszóversenyt, így vélhetően nem egy megmérettetés volt az utazás oka.

Azonban az egyik sportszergyártó épp az olasz nagyvárosban tartott egy fotózást az előző hétvégén, ahová az úszónő is hivatalos volt. Az viszont nem derült ki, hogy ezen milyen formában vett részt.