Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

José Mourinho állítólag elkezdett németül tanulni, szívesen csatlakozna a Bayern Münchenhez

Sajtóértesülések szerint Mourinho már nem csupán érdeklődik, de elkezdett németül is tanulni.

Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, mióta a Romától elbocsátották a múlt hónapban, Mourinho munkanélküliként figyeli a számára megfelelő lehetőségeket. Noha az edzőt az elmúlt hónapban egy harmadik Chelsea-edzőséggel is kapcsolatba hozták, a 90min értesülései szerint Mourinho valószínűleg nem tér vissza a Stamford Bridge-re.

Ugyanakkor információik szerint ez új lehetőség várhat a Roma menesztett edzőjére: mint ismert, Thomas Tuchelre egyre nagyobb nyomás nehezedik a Bayernnél, miután szombaton 3-0-ra kikaptak a Bayer Leverkusentől. A német Bild ugyanis arról számolt be, hogy Mourinho, aki a múltban már élénken érdeklődött a Bayern háza táján, elkezdett németül tanulni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mint ismert, Mourinho szülőhazája, Portugália mellett Angliában (Chelsea, Manchester United és Tottenham Hotspur), Spanyolországban (Real Madrid) és Olaszországban (Inter és Roma) is dolgozott már edzőként, ám Németországban eddig még nem volt lehetősége megcsillogtatni tudását.

Az sem kizárt, hogy Mourinho ajánlatot kaphat az Al Ahli és az Al Nassr csapatától, miután nyíltan beszélt arról, hogy egy nap Szaúd-Arábiában is kipróbálná magát. Sőt: az is elképzelhető, hogy a nemzetközi menedzsmentben is kipróbálja magát, mivel a nyári Európa-bajnokság és a Copa America után várhatóan számos álláslehetőség nyílik majd meg. Úgy tudni, Mourinho nyitott lenne arra, hogy Gareth Southgate távozása esetén átvegye az angol válogatott irányítását.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.