Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Jön a Cristiano Ronaldo szerelméről készült új évad a Netflixen (videó)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A gyönyörű modell elárulta, több mint 40 millió követője van, de senki sem tudja, hogyan érez azok után, amiken keresztül kellett mennie, hiszen egyszerre volt csodálatos és borzasztó nehéz a tavalyi év.

Az Én, Georgina első évadának óriási sikere volt a Netflixen, így biztosan sokan izgatottá váltak a hírre, miszerint a műsor immár a második évaddal tér vissza március 24-én, amelyről egy rövid előzetest is közzétett a streamingplatform YouTube-on.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Ebben Georgina Rodriguez arról beszél, hogy több mint 40 millió követője van, de senki sem tudja, hogyan érez azok után, amiken keresztül kellett mennie, hiszen a tavalyi év élete legszebb és legnehezebb pillanatait is elhozta.

„De az életnek mennie kell tovább, a családom továbbra is számít rám, erősnek kell lennem”

– fogalmazott.

Elmondása szerint a párja, Cristiano Ronaldo bátorította arra, hogy folytassa a műsort, mert szerinte jót tesz majd neki, ha kibeszélheti magából a dolgokat, s ezzel a szerelme is egyetértett, aki alig várta, hogy ismét a munkájára fókuszálhasson.

A szépséges modell kiemelte, továbbra is a családja boldogsága áll az első helyen, hiszen a gyermekeiben ott van minden boldogsága, emellett elképesztően hálás, hogy gondoskodó és támogató párja van, aki mellett szuperanyának és csodanőnek érezheti magát.