Jeremy Renner azt mondja, ha rajta múlik, „pillanatok alatt” visszatér az MCU-ba

Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jeremy Renner kórházi kezelése és felépülése után nagyon szívesen visszatérne az MCU-ba Sólyomszem szerepében.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az MCU Sólyomszemét alakító Jeremy Renner az intenzív osztályon töltött idővel kezdte az évet, és most alig várja, hogy újra munkába állhasson.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

A Marvel-rajongók leginkább a Marvel Moziverzumban Clint Barton, azaz Sólyomszem szerepéről ismerik Rennert, aki január 1-jén szenvedett súlyos hókotró-balesetet.

Súlyos sérüléseket szenvedett, kritikus állapotban volt, ám jó kezekben volt, s miután kiengedték a kórházból, otthon folytatta a felépülést. Renner pénteken részt vett a Phoenix Fan Fusion nevű találkozón az arizonai Phoenixben, és rajongók kérdéseire is válaszolt.

Az egyik kérdés pedig a Marvel Moziverzumban való lehetséges jövőjére vonatkozott: noha egyelőre nem úgy tűnik, hogy konkrét tervek vannak Clint Barton visszatérésére az MCU-ba, Renner világossá tette, hogy csak annyit kellene tennie, hogy felbukkanjon, ha valaki a Marvel Studiosnál felhívná:

„Ha a Marvel azt akarja, hogy visszatérjek, egy szempillantás alatt megteszem.”

Súlyos balesete óta a Disney+-on debütált a Marvel sztárjának új sorozata, a Rennervations: Renner a házigazdája ennek a valóságshownak, mely őt követi, ahogy különböző járművek felújításában segít, ami szintén a szenvedélye.