Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Jázmin Viktória a kiesését követően Frohner Fecóról is beszélt

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem volt nehéz észrevenni, hogy Viktóriának tetszik Fecó, amit el is ismert, de a sztárfodrász számára inkább volt kellemetlen, mint kellemes ez a fajta közeledés.

Sokan lettek volna Fecó helyében, amikor Jázmin egyre csak közeledett Fecóhoz a bulis estén. Hiába próbálkozott a szépségkirálynő, zárt ajtókra lelt, és voltak, akik nemigazán értették a sztárfodrászt.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Ő azonban nem érezte azt a bizonyos vibrálást, és megjegyezte, nem amiatt költözött be a dzsungelbe, hogy párt keressen. Nem sokkal később Jázmin elhagyta a Celeb vagyok, ments ki innen! táborát, befejeződött számára a verseny.

Sokakat érdekel, hogy valójában mit érzett odabent Fecó iránt a szépségkirálynő, aki röviden beszélt is a történtekről. „Szerintem leginkább csak arról volt szó, hogy hosszabb időre be voltunk zárva a dzsungelbe, és hiányzott a férfi energia. De ugyanúgy mehettem volna Gergőhöz is egy ölelésért.” – fogalmazott az rtl.hu-nak adott interjújában.

Adódik a kérdés, ha nincsenek összezárva a dzsungelben, akkor is megtalálta volna Fecóban ezt a férfi energiát?” „Nem tudom. Teljesen más, ha össze vagy zárva valakivel, érzed a férfi energiák hiányát, és úgy szeretnél valakihez kapcsolódni. Kint ez csak rajtunk múlt volna. Nem is szeretnék így előre találgatni, hogy lesz-e valami, vagy sem. Sose lehet tudni.”

Szintén a kérdések között szerepelt, hogy látott-e odabent olyan személyiséget, akire vezetőként lehet tekinteni. „Szerintem otthon, a saját életében mindenki egy vezető személyiség, de ez a dzsungelben megváltozott. Voltak például, akik folyamatosan főzni és takarítani akartak.”

„Nekem ebből alakult ki konfliktusom, ezért kaptam is csillagot, mert szerintük nem segítettem eleget. Pedig nem erről volt szó, én mondtam, hogy szóljanak, ha kell segítség, és természetesen segíteni fogok, de ha már öten állnak neki egy két fős munkának, akkor én nem leszek a felesleges hatodik.”

„Mindenki más személyiség, így mindenki máshoz kapcsolódott a táborban. Ha nekem volt problémám, akkor én Mercivel, Vandával és Fecóval beszéltem meg. Ez így kialakult, ahogy jöttek a feladatok, és ahogy telt az idő. Szituációtól függött, hogy ki volt a vezéregyéniség, ha valaki valamihez jobban értett, akkor segített a többieknek.”