Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Óriási csalódás lesz a GTA 6 egy bennfentes szivárogtató szerint

A korábban több alkalommal is igazságot hirdető online forrás szerint a rajongók korántsem lesznek oda a következő GTA-tól, hiszen rengeteg olyan újítást fog tartalmazni, amivel nem a single player játékosokat célozzák majd meg.

...svg content...Illusztráció
Konzol/Videójátékok
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Nem véletlen, hogy a gamerek egyre izgatottabban várják a következő generációs GTA megjelenését, ugyanis már lassan egy évtizede nem adott ki új nyitott világú gengszter szimulátort a Rockstar.

Továbbra is a GTA Online mikrotranzakcióira helyezik a hangsúlyt, nemrégiben például bejelentették az új DLC érkezését, ám a rajongók többsége már inkább a sorozat hatodik epizódjáról szeretne hallani. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Egy bennfentes iparági szivárogtató révén a Gamerant magazin elhintett néhány infómorzsát a GTA 6-ról, ám ezek inkább voltak keserédesek, mint bizalomkeltőek, kiderült ugyanis, hogy a fejlesztések kaotikusak, ezen felül a forrás azt állította, hogy sokan csalódni fognak a játékban.

Nem konkrétan a grafikát jellemezte a szivárogtató, sokkal inkább a játékmenet néhány aspektusát bélyegezte meg, mondván nem lesz annyira humoros és szórakoztató a sztori, mint az volt a korábbi részek esetében.

A forrás hozzátette, csak jól járunk azzal, ha nem jelentik még be 2022-ben sem a GTA 6 érkezését, hiszen a stúdiónak és a kiadónak meg kell adni a kellő időt ahhoz, hogy rendezzék soraikat, a jelenlegi helyzetben pedig ez a követendő példa, hiszen máskülönben képtelenség elkerülni a hónapokig tartó túlóráztatást, vagyis a crunchot.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.