Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

2020-ban akarták kiadni a GTA 6-ot, végtelenségig csúszhat a megjelenés

A legújabb pletykák szerint a GTA 6 fejlesztési munkálatai finoman szólva is döcögősen haladnak.

...svg content...Illusztráció
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Eddig azt hihettük, hogy azért nem kaptunk híreket a GTA 6-ról, mert csendben végzik a munkát a Rockstar stúdiónál, helyette pedig inkább a november közepén érkező GTA-trilógia remasterelt változatára koncentrálnak, valamelyest enyhítve ezzel a rajongók szívén.

A valóság ezzel szemben teljesen más, a Gamesradar által kiszúrt egyik bennfentes szivárogtató szerint ugyanis eredetileg 2020-ban tervezték kiadni a játékot, ám a projektet teljesen újra kellett kezdeniük, miután Dan Houser, a Rockstar társalapítója 2019-ben otthagyta a vállalatot. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A stúdió tehát lényegében magára maradt, és el kellett kezdeniük szinte a semmiből felépíteni egy új sztorit, megalkotni egy új térképet, illetve olyan munkatársakat kellett keríteniük, akik pótolni tudják Houser ötleteit.

A megszólaltatott szivárogtató elárulta, a GTA 6 az eddigi legkaotikusabb game, amelyen a gárda valaha is dolgozott, egyúttal hozzátette, párhuzamosan fut egy másik projekt is, mégpedig a Red Dead Redemption első részének ráncfelvarrása, így elképzelhető, hogy hamarabb kapjuk majd meg a western kaland remasterét, mint a GTA-széria soron következő epizódját.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.