Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

2020-ban akarták kiadni a GTA 6-ot, végtelenségig csúszhat a megjelenés

A legújabb pletykák szerint a GTA 6 fejlesztési munkálatai finoman szólva is döcögősen haladnak.

...svg content...Illusztráció
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Eddig azt hihettük, hogy azért nem kaptunk híreket a GTA 6-ról, mert csendben végzik a munkát a Rockstar stúdiónál, helyette pedig inkább a november közepén érkező GTA-trilógia remasterelt változatára koncentrálnak, valamelyest enyhítve ezzel a rajongók szívén.

A valóság ezzel szemben teljesen más, a Gamesradar által kiszúrt egyik bennfentes szivárogtató szerint ugyanis eredetileg 2020-ban tervezték kiadni a játékot, ám a projektet teljesen újra kellett kezdeniük, miután Dan Houser, a Rockstar társalapítója 2019-ben otthagyta a vállalatot. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

A stúdió tehát lényegében magára maradt, és el kellett kezdeniük szinte a semmiből felépíteni egy új sztorit, megalkotni egy új térképet, illetve olyan munkatársakat kellett keríteniük, akik pótolni tudják Houser ötleteit.

A megszólaltatott szivárogtató elárulta, a GTA 6 az eddigi legkaotikusabb game, amelyen a gárda valaha is dolgozott, egyúttal hozzátette, párhuzamosan fut egy másik projekt is, mégpedig a Red Dead Redemption első részének ráncfelvarrása, így elképzelhető, hogy hamarabb kapjuk majd meg a western kaland remasterét, mint a GTA-széria soron következő epizódját.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.