Jákob Zoltán megrendelte a negyedik Ferrariját, de még nem ismeri az árát

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán olyan vagyonos ember, hogy igazán azt sem kell néznie, mennyibe kerül az a Ferrari, amit vásárol.

Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában. A Nagy Ő 2023-as évadának főszereplője szereti a luxust, ugyanakkor nem szórja a pénzt, és folyamatosan adakozik.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A kényelem már megszokott nála, hiszen ilyen vagyonnal a háta mögött ez természetes. A magángéppel való utazás sem maradhat ki az életéből, és köztudott, imádja a Ferrarikat, amiből eddig összese négyen vásárolt.

A legutóbbi darabot nemrég rendelte meg, de még nem tudja, az mennyibe fog „fájni” neki. Pénze bőven van rá, és ha megérkezik az új modell, valószínűleg sokat fogjuk látni vele Budapest utcáin.

A Blikk az interjújában megkérdezte tőle, mennyire figyeli az árakat ilyen vagyonos emberként. „Egyesével nem nagyon szoktam megnézni az árakat, nem is igen tudom pontosan, mi mennyibe kerül. Ételt előre rendelek, a háztartáshoz szükséges dolgokat pedig a bejárónőm szerzi be.”

„A ruhákat magamnak veszem, azt tudom, hogy nagyjából melyik márkának mi az árazási szintje. Nemrég megrendeltem a negyedik Ferrarimat, de nem tudom, pontosan mennyibe kerül, csak hogy 150 és 250 millió forint között lesz.”

„Ha viszont véletlenül szembesülök vele, én is meghökkenek, hogy mennyit drágult egy-egy termék. Sokan gondolhatnak, emiatt sznobnak, de nem foglalkozom a kritikákkal, csak élvezem a munkám gyümölcsét.”