Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Jákob Zoltán kipróbálhatott egy mentőautót, még szirénázhatott is vele (videó)

Jákob Zoltán ezelőtt nem vezethetett mentőautót, most viszont lehetőséget adódott arra, hogy kipróbáljon egyet.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán, A Nagy Ő élete nagyon intenzív, kevés időt tölt odahaza, és nemcsak a munkája amiatt. Imád utazni, programozni, a gyerekeivel lenni, és természetesen az adakozásról, valamint a barátokról sem feledkezik meg.

Nem is oly rég például az egyik régi szomszédját látogatta meg, akivel 30 éve nem találkozott. A néni örömmel pattant be a Ferrari volánja mögé, de annak még jobban örült, hogy ismét találkozott Zoltánnal, aki az évek alatt nemcsak hogy felnőtt, milliárdos üzletemberré vált. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

180 fokos fordulatot vett Zoltán élete a sikerei után, és mint mindig, keresi az új lehetőségeket, a különleges élményeket. Civilként ritkán adódik arra opció, hogy kipróbáljunk egy mentőautót, ami mindig izgalmas.

Zoltán sok autót vezetett már az élete során, de mentőautóhoz ebben a formában még nem volt szerencséje. Ezt is kipipálhatja a listájáról, és nagy élmény volt számára, miközben a szirénát is bekapcsolhatta.

Egyúttal nagyon is furcsa volt neki, de élvezte, és ez megint egy olyan élmény, melyet egyhamar nem fog elfeledni. Hamarosan újabb és újabb érdekes videókkal fog jelentkezni Magyarország egyik leggazdagabb embere, akire hamarosan újra rátalálhat a szerelem.

Varga Mihály: jövő hétfőn indul a villámgyors azonnali online értékpapírszámla-nyitás

Ezzel párhuzamosan megújul a Webkincstár és MobilKincstár alkalmazás is.