Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,49 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
61,622 $

Igazi tengeri finomságokat vacsoráztak Jákob Zoltánék a világ túlsó felén

Jákob Zoltán nagyon jól érzi magát Mauritiuson, ahol minden adott ahhoz, hogy igazán boldog legyen.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar milliárdos üzletember, A Nagy Ő nemrég jelentette be, hogy ismét egyedülálló. Már nincs együtt Bettivel, így valószínűleg még több üzenetet kapott, sokan szeretnének megismerkedni vele.

A Nagy Ő Virág is szeretné folytatni vele a megismerkedést, kicsit sem lepte meg, hogy Zoltán és Betti kapcsolata rövid ideig tartott. Már azt sem értette, amikor Bettit választotta, aki ugyan beleszeretett Zoltánba, ez visszafelé már nem működött. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Zoltán nem sokkal később már Mauritiuson találta magát, ahová a testvére is elkísérte. Remek hangulatban vághattak neki a távoli útnak, Zoltán mellett mindig szórakoztató lenni, nagy karakter és figura.

Láthattuk, hogy mennyire impozáns a villa, amit kivettek. Még saját medencét is kaptak mellé. Alig pár méterre tőlük pedig ott a part, ahol bármikor megmártózhatnak, egyszóval minden igazán különleges.

Aki kicsit ismeri Zoltánt, az tudja, imádja a finom ételeket. A tengeri ételekért is odavan, így a vacsorájuk is helyén való volt, amit a parton fogyasztottak el, miközben sorra jöttek az új fogások a pincérektől.