Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

A Nagy Ő Virág szívesen randizna az ismét szingli Jákob Zoltánnal

A Nagy Ő Virág készen áll arra, hogy Jákob Zoltánnal randizzon, nagyon szívesen folytatná ezt az egészet a magyar milliárdos üzletemberrel.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán bejelentette, már nincs együtt A Nagy Ő Bettivel. Sokakat nem lepett meg a döntés, így most ismét szingli a sikeres üzletember, rengetegen jelentkeznének egy randira, többek között A Nagy Ő Virág is.

Zoltán jelenleg Mauritiuson nyaral, és mire visszatér, már használatba is veheti az új Ferrariját. Virág pedig arra vár, hogy jelentkezzen nála Zoltán, majd folytassák az ismerkedésüket, most, hogy Betti kikerült a képből. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

„Őszintén, nem lepett meg, hogy a kapcsolatuk tiszavirág-életű volt. Annak idején nem is értettem, miért őt választotta Zoli, el sem akartam hinni.” – mondta a Blikknek Virág, akit őszintén meglepte Zoltán döntése.

Virág várja Zoltán hívását

Szerinte Bettitől zengett az egész kastély, Mónika Show-t csinált. „Biztos vagyok benne, hogy látva a műsort, rájött, milyen lány valójában Betti, mert amit ott letolt a többiekkel, az kész Mónika Show volt, tőle zengett az egész kastély.”

Nem tagadja, nehezen fogadta el, amikor hazaküldte őt Zoltán, ugyanakkor haragról szó sincs. Sőt, szívesen randizna vele, és titkos, illetve nyílt formában is üzent neki, de ennél többet nem akar tenni az ügy érdekében.

„Nem akarok erőszakos, nyomulós lenni, de remélem, van számomra még mondanivalója, és megkeres.” – fogalmazott virág a lapnak. Az sem titok, hogy nem kevesen udvarolnak jelenleg Virágnak, a műsor is csak dobott ezen, de számára a személyiség nagyon fontos, és Zoltán megfogta őt.