Jákob Zoltán koreai vacsorát főz a barátaival a naplementében (videó)

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere ezúttal ázsiai vacsorát választott a barátaival, amit közösen készítenek el.

Jákob Zoltán kapta meg A Nagy Ő főszerepét a 2023-as évadra, ami élete talán legizgalmasabb kalandja lesz. Egy olyan kaland, amit sosem feled el, különösen akkor, ha valóban rátalálhat a nagy szerelemre.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Ezen a nyáron forgatják az új évadot, amit izgatottan várunk, hiszen az előző kettő is a televízió képernyője elé szegezett bennünket. Árpa Attila után most Zoltán válogathat a szebbnél szebb lányok közül, akik mind meg akarják hódítani.

Furcsa lesz, mert alapesetben a férfi küzd a nőkért, de itt most részben fordítva lesz. Biztosak lehetünk abban, hogy lesznek drámák, fordulatok, könnyek, és talán olyan barátságok is szülhetnek, amikre nem gondolnánk.

Zoltán őszintén beszélt arról, hogy legutóbb egy fiatal nővel volt kapcsolatban, de az nem működött. A már mentőautót is vezetett milliárdos üzletember nagyon szeret a barátaival lenni, és ilyenkor sokszor főznek.

Ezúttal a koreai konyha mellett tették le a voksukat, ami igazán izgalmas, mindenkinek ajánlani tudjuk, akik szeretik az ázsiai ízeket. Az alább látható videó láttán azonnal megéheztünk, imádjuk a koreai konyhát.