Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Jákob Zoltánnak legutúbb egy huszonéves lány volt a barátnője

Jákob Zoltán azt tapasztalta, hogy idővel kijönnek a generációs különbségek, amikor valaki sokkal fiatalabb, mint ő.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A 2023-as A Nagy Ő boldogan éli az életét, imádja a gyermekeit, akikkel gyakran találkozik. Közben remekül szórakozik, már mentőautót is vezethetett, és gyakorlatilag minden hónapban elutazik egy külföldi helyszínre.

Minél többet akar látni a Földből, és igyekszik kényelmesen élni, amit nyilván megengedhet magának ilyen vagyoni háttérrel. Nem panaszkodik, sokat mosolyog, vidám természet, és egyúttal nyitott is. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

A Blikknek adott interjújában arról is beszélt, mi a véleménye a korkülönbségről. Ekkor árulta el, hogy a legutóbbi párkapcsolatában a nő a 20-as éveiben járt, de nem működött kettejük között a kapcsolat, viszont nem zárja ki, hogy ez mással akár máshogyan is alakulhat.

„Próbálkoztam huszonéves lánnyal, a legutóbbi párkapcsolatom is ilyen volt. Azt tapasztaltam, hogy egy idő után előjönnek a generációs különbségek a kommunikáció és az érdeklődés miatt.” – válaszolt a Blikk kérdésére az interjúban.

„Most úgy állok a műsorhoz, hogy mindenkire nyitott vagyok, olyan hölgyre is, aki már túl van váláson, vannak gyermekei, és olyanra is, aki még a házasság és a gyermekvállalás előtt áll.” – folytatta a milliárdos üzletember.

„Számomra a házasság nem több, mint ünnepélyes ceremónia, amit minden nőnek legalább egyszer az életében meg kell adni, mert ez a gyermekkori álmuk. Ha olyan hölgy lesz mellettem, akinek ez még nem adatott meg, annak valóra váltom az álmát, ahogy a gyermekáldást is. Ez nem lehet akadály.”