Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,79 Ft
Euró
392,26 Ft
Font
458,20 Ft
Bitcoin
61,525 $

Jákob Zoltán rendesen kipattintotta magát, odavannak érte a nők (fotóval)

Jákob Zoltán, A Nagy Ő talán soha nem volt olyan jó formában, mint most, a nők egyenesen odavannak érte.

Fotó: Instagram/Jákob Zoli
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltánnal is nagyon sikeres volt A Nagy Ő, sokan sajnálták, hogy véget ért a műsor. A milliárdos miatt még jó pár hétig elnéztük volna a kalandokat, de így sem volt okunk panaszkodni, volt minden, ami kell.

Zoltán szerette volna önmagát adni, akárcsak a való életében, és ez sikerült is. Kamerák előtt ezt sokszor nehéz megtenni, ugyanakkor ebben a környezetben is otthonosan mozog A Nagy Ő, aki korábban elárulta, szívesen szerepelne a Dancing with the Starsban. Soron kívül Fontos bejelentést tett a kormány a gyermekvédelemmel kapcsolatban

Stohl András a döntőben elég erősen utalt arra, hogy jövőre visszatérnek, és ki tudja, talán az ötödik szezonban már Zoltán is akcióba lendül. Hatalmas tábor áll mögötte, így biztos helye lehetne az első pár körben.

Legalábbis meglepődnénk, ha az elsők között esne ki ekkora népszerűséggel. Jelenleg Mauritiuson nyaral, méghozzá egy lenyűgöző villában, amit közelről mutatott meg Zoltán a part mellett.

Alig pár méterre fekszik a part a villától, mely saját medencével is rendelkezik. Zoltán látható módon minden eddiginél látványosabbra gyúrta magát, a nők egyenesen odavannak érte, sokan randiznának vele.

Kiderült, hogyan érezheti magát a lemondása után Novák Katalin, aki üstökösként térhet vissza

Novák Katalin kiváló köztársasági elnök volt, de egy kegyelmi ügy megváltoztatta a karrierjét, ami azonban közel sem ért véget.

Lázár János soha nem tapasztalt olyat, amit Magyar Péter állít Orbán Viktor feleségéről

Lázár János tisztázta, az amit nemrég Magyar Péter, Varga Judit volt férje állított, olyasvalami, amit soha nem tapasztalt.

Fontos bejelentést tett a kormány a gyermekvédelemmel kapcsolatban

Minden eddiginél szigorúbban veszik az alkalmassági vizsgákat a gyermekvédelmi intézményekben, hogy soha többé ne essen bántódásuk a gyermekeknek.