Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Így táncol és bolondozik otthon Istenes Bence és Csobot Adél

Fotó: Instagram/Istenes Bence
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nagy a hangulat odahaza, Istenes Bence és Csobot Adél kettesben lehetnek egy estét, aminek láthatóan nagyon örülnek.

Csobot Adél és Istenes Bence az egyik legismertebb sztárpár Magyarországon, ugyanakkor igen keveset tudni a kapcsolatukról. Korábban Friderikusz Sándornak azonban sokat beszéltek magukról és egymásról.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Olyan dolgok derültek ki, melyeket eddig csak kevesen tudhattak. Mindketten megnyíltak, és jó volt látni azt, hogy kitartottak egymást mellett, nem egy pár vehetne róluk példát, mert nemcsak a jó időszakokban kell a másik mögött állni.

Amikor minden jó, természetesen jönnek a dolgok, ugyanakkor akkor is természetesnek kell lennie a támogatásnak, ha épp beborul. Voltak pletykák Bence és Adél kapcsolatáról, ám ők inkább a családjukkal foglalkoznak.

Őrzik a magánéletüket, de időről időre kaphatunk pár extra tartalmat a kulisszák mögül. Az elmúlt időszak rettentően intenzív volt Adél számára a Dancing with the Stars harmadik évada miatt, amit teljesen megérdemelten nyert meg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2