Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Vannak, akiknek most lenne érdemes elgondolkodniuk az ingatlanvásárláson

Március második felében többeknek is érdemes volna megfontolni ezt.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az ingatlanvásárlás egy ponton több ember életében is eljön, s vannak, akik hosszú éveken át gyűjtenek, hogy ezt megvalósíthassák, saját otthonra tegyenek szert. Míg mások esetleg olyan célból fontolgatják ezt, hogy a felújított ingatlant majd kiadják albérletként. Bármi legyen is az oka, hogy valaki meg szeretné tenni ezt a lépést, kétségtelen, hogy jó döntést szeretne hozni.

Illetve akkor szeretné a kinézett házat megvásárolni, amikor minden szempontból adottak a feltételek, s minden a legjobban alakul, például az ingatlan most van a legjobb áron. A Blikk Rúzs a Moneycontrol.com-ra hivatkozva azt írja, március második felében többeknek is érdemes lenne komolyan fontolóra venniük az ingatlanvásárlást. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Az egyik ilyen a Kos: Ganesha azt mondja, hogy e jegy szülöttének most igazán jó ötlet lakásba vagy járműbe fektetni, esetleg kölcsönt igényelni. Minden jel arra utal, hogy ez egy kedvező lépés, élvezze hát ki a rá váró változásokat. Később fel fogja ismerni, hogy ez egy nagyon bölcs döntés volt, tehát semmiképp sem fogja megbánni, hogy megtette ezt a nagy lépést.

De az Oroszlán számára is jó hírekkel szolgálnak. Ugyanakkor fontos, hogy meggyőződjön róla, hogy kellően utánanézett a dolgoknak, semmit sem szabad elsietni. A kapkodás, a türelmetlenség és az aggódás rossz tanácsadók, nem szabad rájuk hallgatni. Ha azonban ma erőfeszítéseket tesz a cél érdekében, azok a helyes irányba fogják vinni.

Az anyagi helyzete is jól alakul: új bevételi források állnak majd a rendelkezésére. Az üzleti beruházásokat viszont óvatosan végezze, mivel fennáll a veszteség lehetősége. Mindemellett a Skorpió pénzügyi helyzete is jó lesz. Ha munkavállalóként keresi a kenyerét, jó hír, hogy a jövedelme növekedni fog.

Míg ha üzleti tevékenységet folytat, akkor sem kell aggódnia, minden remekül alakul ebből a szempontból. Ám a házzal, földdel, telekkel kapcsolatos munkák elvégzésében nehézségek adódhatnak, így jobb, ha felkészül erre, illetve a banki munkára, a biztosítási és adóügyekre is teljes figyelmet kell majd fordítania.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.