Már Imi Plaza is odaszólt, ByeAlex nem hagyta annyiban, rendesen visszaszólt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 24. - 19:16

ByeAlex nem hagyta annyiban a dolgot, a már versenyből kiesett Imi Plaza odaszólására is reagált a Facebook oldalán keresztül.

Az elmúlt napokban részben ByeAlex és a The Palace vitájától volt hangos a bulvársajtó. A híres énekes és zenész nem szokta elrejteni a véleményét, hű ahhoz, amit gondol, és ez most sem volt másképp.

Voltak, akik a zenekar mellé álltak, míg sokan mások egyetértettek azzal, amit ByeAlex próbált sugallni, hogy szerinte mi hiányzik az együttesből. Ez nem mindenkinek ment át, vagy nem olyan formában, mint kellett volna.

Konyhafőnök VIP: Osvárt Andrea számára extázis közeli élmény volt Rácz Jenővel piacozni

„Én azt gondolom, hogy a rock and rollhoz pont nem tej és kakaói kell, hanem egy kis vodka.” – fogalmazott ByeAlex az élő adás ideje alatt, amikor értékelte az együttes teljesítményét a színpadon.

Imi Plaza sem hagyta szó nélkül a dolgot, aki rögtön az első élő adás ideje alatt kiesett az X-Faktorból. „Igaz. Sokkal inkább Imi Plaza fogja megmondani. Srácok. Tudjátok, miért nem lesz belőletek soha színpadi ember? Mert sértődés primadonnák vagytok.” – reagált Alex a Faceook oldalán, posztolva a TikTok-on írt hozzászólását.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.