Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Konyhafőnök VIP: Osvárt Andrea számára extázis közeli élmény volt Rácz Jenővel piacozni

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A híres színésznő nagyon boldog volt, amikor megkapta a nagy lehetőséget, ami egyúttal előny is volt számára.

Osvárt Andrea eddig meglehetősen jól teljesít, ami később még jelenthet rosszat is, mert a teljesítménye miatt később akár hátráltathatják is a társai. Ha azonban rendre ő kapja meg az előnyöket, nem lesz gondja ezzel.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Kicsit hasonló lehet a helyzet, mint a Survivor-ben, ahol rendre Zsófi gyűjtötte be a védettségi nyakláncot, és a többiek tehetetlenek voltak ellene. Andi tehát magabiztosan halad előre, kiváló munkát végez, és ez nem maradhat jutalom nélkül.

Az egyik ilyen előnye az volt, hogy Rácz Jenővel közösen válogathatott a piactéren, ahol mindössze 5 percet tölthettek el a versenyzők. A Michelin-csillagos chef nagyon hasznos és jó tippeket adott Andinak, aki mindent megjegyzett.

Fördős Zé is azon a véleményen volt, hogy sok nő szeretne hasonló helyzetben lenni, hogy egy ilyen különleges cheffel válogathat a piacon, miközben még tippeket is kapnak tőle.

Konyhafőnök VIP: Zámbó Krisztián üvöltözni kezdett a konyhában a többiekkel

„Figyi, azt tudod, hogy nők ezrei, százezrei, de az is lehet, hogy milliói vágynak egy ilyen szitura, mint ami veled megtörtént, hogy Rácz Jenővel egy közös shoppingolás.” – mondta Andreának Zé.

„Milyen Jenővel bevásárolni?” – tette fel a kérdést Zé. „Hát ilyen extázis közeli élmény volt.” – válaszolt humorosan Andi. „Még soha nem voltunk ilyen testközelben.” – folytatta a színésznő.