Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Ilyen áron érkezhetnek a Samsung Galaxy S23-sorozat tagjai

TÉMÁK:
#Samsung
Fotó: Twitter / Roland Quandt
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Újabb információk láttak napvilágot a bemutatás előtt álló Samsung Galaxy S23-sorozat tagjairól.

Eddig is lehetett már hallani róla, hogy a Samsung vélhetően nem tudja tartani a tavaly, S22-es sorozat bemutatásakor meghatározott árakat, most azonban újabb megerősítés érkezett ezzel kapcsolatban, sőt, konkrét árakat is kaptunk, amiket készpénznek azért egyelőre még ne vegyünk.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A február 1-én bemutatása kerülő új készülékek már mindenki előtt nyitott könyvnek számítanak, az S22 és S22+ kapcsán minden apró részlet kiderült, az S23 Ultra pedig már több videón is felbukkant, így az egyetlen ismeretlen tényező az ár maradt.

Ennek kapcsán pedig csak rossz hírrel szolgálhatunk, ugyanis a gyakran megbízható információkkal rendelkező Roland Quandt egy spanyol viszonteladóra hivatkozva közölte az európai árakat, amik az egy évvel korábbinál érezhetően magasabbak lettek.

A fenti árak készüléktől függően 100 illetve 110 euróval magasabbak ez egy évvel korábbiaknál, vagyis ennyivel szinte biztosan többet kell majd fizetni az újdonságokért, és akkor még nem beszéltünk az egyes országokban, köztük Magyarországon is rárakódó extra adóterhekről.