Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Immár videón is megtekinthető a Samsung Galaxy S23 Ultra

TÉMÁK:
#Samsung
Fotó: Twitter / sondesix
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Néhány nappal a hivatalos bemutató előtt több videó és kép is kiszivárgott a Samsung idei csúcskészülékéről.

A Samsung február 1-én készül bemutatni Galaxy S23 Ultra típusú készülékét, azonban aki kíváncsi, már most is szemügyre veheti az újdonságot, ugyanis ellepték az internetet az arról készült fotók és videók.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A tervek szerint a bemutató után közvetlenül mindhárom készülék előrendelhetővé válik, majd néhány héttel később már bárhol hozzájuthatnak majd a felhasználók.

Egyes üzletek azonban már meg is kapták készleteiket, sőt, van ahol a polcokra is kikerültek, noha megvásárolni egyelőre nem lehet.

A legfrissebb képek és videók például Nicaraguából érkeztek, ahol a hírek szerint a felhasználók bevonzása érdekében több üzlet is Galaxy S23-mal kapcsolatos tartalmakat tett közzé már napokkal a bemutató előtt.

Az egyik videón a Galaxy S23 Ultra teljes egészében látható, ezek alapján pedig kijelenthető, hogy a legtöbb korábban kiszivárgott fotó is pontos volt. A Note dizájnjára hajazó újdonság hátlapján megjelenő kamerarendszer nem kevesebb, mint négy lencsét tartalmaz, melyek között ott lesz a nemrég bemutatott vadonatúj 200 mp-es szenzor is.

A nicaraguai üzlet ugyan nem közölte az árakat, egyes hírek szerint az Egyesült Államokban a Galaxy S22 árcéduláját kapja meg az új modell, míg a más országokban élők mindhárom verzió esetében áremelkedésre számíthatnak.