Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Gyakorlatilag minden információ kiderült a Samsung Galaxy S23 és S23+-ról

TÉMÁK:
#Samsung
Fotó: Winfuture.de
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Néhány hét maradt már csak hátra az új csúcsmodellek bemutatójáig, ám mostanra azokról szinte minden információ kiderült.

A Samsung február 1-én tartja Unpacked eseményét, amelyen bár hivatalosan nem került megerősítésre, minden bizonnyal három új készülék bemutatását tervezik. Ez a három modell a Galaxy S23, az S23+ és az S23 Ultra lehet.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az elmúlt hetekben szinte naponta érkeztek új információk az S23 Ultráról, ám a visszafogottabb képességű S23 és 23+ valahogy a radar alatt tudott maradni. Egészen mostanáig, ugyanis a WinFuture gyakorlatilag minden fontos információt közzétett a készülékekről.

Ami első ránézésre szembetűnő lehet, hogy mindkét készülék lekerekítettebb dizájnt kapott, mint az S23 Ultra, amely szögletesebb kialakításával inkább a Galaxy Note-sorozat felé mozdul majd.

A két telefon egyébként nem csak megjelenés, de specifikáció terén is közel azonos, mindössze a képernyő mérete, a tárhely, az akkumulátor kapacitása és a töltési sebesség tekintetében érdemes eltérésekre számítani.

Az alábbi táblázatban könnyedén össze is lehet őket hasonlítani.

Forrás: Winfuture.de

Fontos információ még az újdonságokkal kapcsolatban, hogy a várakozások szerint egyik esetében sem lesz bővíthető a tárhely, mint ahogyan 3.5 mm-es jack csatlakozó jelenlétére sem nagyon számíthatnak majd a vásárlók.