Ilyen, amikor Gáspár Evelin egyszerűen csak laza

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem mindig kell elegánsan öltözni, hiszen az embernek hiába van meg a stílusa, más ruhákban is jól érezheti magát.

A nők közül többen is vannak, akik nehezen adják önmagukat, és inkább beállnak a sorba, ha öltözködésről van szó. Van bennük egy blokk, ami nem engedi őket igazán kibontakozni, mert talán tartanak attól, hogy mit szólnak a társaik.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Azt gondolhatjuk, hogy ennek nincs nagy jelentősége, pedig nagyon is van. Az öltözködésünk alapjaiban határozza meg a hangulatunkat, és ha valami furcsa érzésünk támad, miközben a ruhában nem teljesen érezzük magunkat komfortosan, akkor azonnal gondolkozzunk el.

Azokkal a véleményekkel se foglalkozzunk, melyek szerint adott esetben sok időt töltünk el a ruhadarabok kiválasztásával. Ezeket mind tegyük félre, mert mint mondtuk, a ruhaválasztás akár az egész napunkat is meghatározhatja.

Gáspár Zsolti féldisznóval a vállán érkezett meg Hajdúhoz, és valami drámai történt

Gáspár Evelin mer egyéniség lenni, ami részben az ismertsége miatt is van, mert egyedinek kell lennie, és szerencsére ez is természetes tőle. Az igazán elegáns ruhák is remekül állnak rajta, de akkor sincs gond, ha épp sportosabbra vált.

Most is egy egészen laza, színes szettet választott magának, ami egyfajta tavaszhívogató is, hiszen ezen a héten lényegesen jobb idő várhat ránk, mint korábban. Győzike lánya ezúttal is jól válogatta össze a színeket, teljesen rendben van!