Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Így sírta el magát Rácz Jenő, amikor meglátta a menyasszonyát

Jenő alapjában véve egy nagyon erős karakter, akiről talán nehéz elképzelni, hogy sokat sírna, de most igazán meghatódott.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri szerelme igazi példa lehet arra, hogy még ezekben a modern időben is lehet önzetlenül szeretni a másikat, és csak arra gondolni, hogy közösen, együtt éljék le az életüket az emberek.

Manapság egyre kevesebb erre a példa, hiszen sokan kapcsolatból kapcsolatba ugranak át, ahelyett hogy olyasvalaki mellett tartanának ki, aki érdemes rá. Egyes emberek szimplán kapcsolatfüggők, és még csak nem is tudnak róla. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Jenőék boldogsága határtalan, és ez valószínűleg így is marad. Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében még inkább lehetett látni azt, hogy a sztárpár mennyire szereti egymást, és valóban közösen tervezik leélni az életüket.

Vasvári Vivien ebben a szettben úgy néz ki, mint egy római istennő

Az öregítő folyamat első lépcsőjeként a Michelin-csillagos chef és szerelme, aki már egy ideje a menyasszonya is, 25 évet ugrottak előre az időben. Ekkor újra láthatták egymást, és szembesültek az idősebb önmagukkal.

Érdemes megnézni a reakciókat, különösen Jenő részéről, aki egyszerűen elsírta magát, míg Dóri többször is megjegyezte, hogy milyen szép a vőlegénye. Jenő elmondta, furcsa érzések fogták el, mivel kvázi kimaradt 25 év.

„Csak van egy olyan érzésem, hogy nem láttalak sokáig, és nem tudom, hogy mi történt, furcsa.” – mondta sírva Jenő, aki ennyi év után is szépnek találja a párját.

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Őrületesen sok pénzt ajánlottak a szaúdiak a Real Madrid sztárjának

Minden követ megmozgatnak a szaúdiak, hogy Toni Rüdiger is áttegye a székhelyét a Közel-Keletre, ahol királyként élhetne.