Dollár
393,01 Ft
Euró
399,27 Ft
Font
473,58 Ft
Bitcoin
23,978 $

Így karcolódik és törik a OnePlus 9 Pro

Fotó: YouTube/JerryRigEverything
not image

Kulcsár Péter

2021. március 25. - 02:09

A kínai gyártó zászlóshajóját alávetették a szokásos teszteknek, melyek alapján kiderült, miként bírja a strapát a nemrég bemutatott csúcsmobil.

A OnePlus 9 Pro-t kedden mutatta be a kínai vállalat, a JerryRigEverything YouTube-csatorna üzemeltetője azonban máris kezébe vehette a készüléket, amelyet azonnal megkarcolt, megégetett és szétütött azért, hogy másoknak már ne kelljen.

Soron kívül Rubint Réka még éjjel is gyakorol Balin a Dancing with the Stars-ra, hatalmas benne a potenciál

A videóban az látszik, amint a teljesítmény-orientált okostelefon tökéletesen abszolválja a hajlítási tesztet, szemben az Asus ROG Phone 5-tel, amely egyszerűen kettészakadt, miközben a youtuber megpróbálta szétfeszíteni.

A OnePlus 9 Pro üvegből készült kijelzője pontosan úgy karcolódik, ahogyan az elvárható, ami viszont meglepő, hogy a nyílt lángot is jobban bírja, bár nem annyival, hogy javasolni lehessen a mobil kemencébe vagy sütőbe való hajítását.

Természetesen ezeket a próbákat való életben csakis az extrém körülmények között dolgozó szakemberek telefonjai élhetik át, ám ők minden bizonnyal beszereznek majd egy védőtokot is, ezért nem kell tartaniuk attól, hogy idő előtt tönkremegy az okoseszközük.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.