Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Így karcolódik és törik a OnePlus 9 Pro

A kínai gyártó zászlóshajóját alávetették a szokásos teszteknek, melyek alapján kiderült, miként bírja a strapát a nemrég bemutatott csúcsmobil.

Fotó: YouTube/JerryRigEverything
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A OnePlus 9 Pro-t kedden mutatta be a kínai vállalat, a JerryRigEverything YouTube-csatorna üzemeltetője azonban máris kezébe vehette a készüléket, amelyet azonnal megkarcolt, megégetett és szétütött azért, hogy másoknak már ne kelljen.

A videóban az látszik, amint a teljesítmény-orientált okostelefon tökéletesen abszolválja a hajlítási tesztet, szemben az Asus ROG Phone 5-tel, amely egyszerűen kettészakadt, miközben a youtuber megpróbálta szétfeszíteni. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

A OnePlus 9 Pro üvegből készült kijelzője pontosan úgy karcolódik, ahogyan az elvárható, ami viszont meglepő, hogy a nyílt lángot is jobban bírja, bár nem annyival, hogy javasolni lehessen a mobil kemencébe vagy sütőbe való hajítását.

Természetesen ezeket a próbákat való életben csakis az extrém körülmények között dolgozó szakemberek telefonjai élhetik át, ám ők minden bizonnyal beszereznek majd egy védőtokot is, ezért nem kell tartaniuk attól, hogy idő előtt tönkremegy az okoseszközük.