A vártnál sokkal hamarabb leállt Friderikusz Sándor új műsorának forgatása az RTL-nél

not image

A T-800-as

2020.október.22 - 05:22

A Blikk úgy tudja, hogy szünetel Friderikusz Sándor új műsorának forgatása, aminek a koronavírushoz van oka, így a munkálatok ideiglenesen leálltak a produkció körül.

A Blikk úgy tudja, hogy szünetel Friderikusz Sándor új műsorának forgatása, aminek a koronavírushoz van köze, így a munkálatok ideiglenesen leálltak a produkció körül.

A Blikk arról ír, hogy jelenleg nem forgatnak Friderikusz új műsorában, miután a stábból többen is elkapták a koronavírust. Ezzel pedig szünetelnek a nagy visszatérő műsorának forgatási munkálatai, melyek mögött a COVID-19 áll.

Az „Életünk története” címet kapta a sztárműsorvezető új műsora, amiben sztárpárok kapnak lehetőséget arra, hogy az elképzelt jövőjükről beszéljenek. A show látványosnak ígérkezik, mivel a hírességek találkozhatnak az idősebb önmagukkal.

A Blikk kérdésére az RTL Magyarország sajtóosztálya is reagált, amiben elmondták, hogy a kialakult vírushelyzetet a mindennapok részének tekintik, így a különböző produkciók felkészülnek az ebből adódó helyzetek kezelésére.

Ilyen “civilben” Joker vad szerelme, Margot Robbie