Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Ilyen “civilben” Joker vad szerelme, Margot Robbie

not image

A T-800-as

2020. október 21. - 05:50

Most egy laza hétköznapi sminkben is megnézhetjük a Joker szerelmét játszó színésznőt, aki egyúttal Hollywood egyik legjobb nője.

Most egy laza hétköznapi sminkben is megnézhetjük a Joker szerelmét játszó színésznőt, aki egyúttal Hollywood egyik legjobb nője.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Sokszor csak irigykedünk képregények elképzelt világára, vagy az azokat megfilmesítő produkciókra, amikben a világsztárok gyerekkori álmaikat teljesíthetik.

Gondoljunk csak bele, milyen menő Batmant játszani, vagy épp Harley Quinn bőrébe bújni, aki történetesen Joker, a nagy ellenség meg nem értett szerelme. Számtalan okunk van arra, hogy imádjuk ezt a karaktert: színes egyéniség, vicces, menő, szerencsés, jól néz ki…

Sokkal nagyobb teret érdemelne, de már kapott külön filmet Hollywoodban, igaz, nem Joker oldalán és Batman ellen, de ami késik, nem múlik, mert abban a világban sosem tudni, hogy mit hoz a jövő.

Margot Robbie még mindig csak 30 esztendős és egy kivételes színésznő, aki előtt óriási karrier állhat. Tipikusan az a nő, aki minden pillanatban gyönyörű, és vonzó. Nem véletlenül karolta fel a filmipar, és közben minden adottsága megvan ahhoz, hogy világsztár legyen.

A szerepet is kvázi ráírták, nem tudnánk jobbat elképzelni nála. Vagy Ti igen? Még egy átlagos hétköznapon is őrjítően szexi, mint az az alább látható kép is példázza. Alig várjuk, hogy egy hasonló szerepben lássuk viszont, és egy olyan karakter, akire érdemes lesz figyelni, mert nagyon tehetséges.

Ez fájt: Till Attila videóra vette, ahogy az orrán keresztül koronavírus tesztelik

https://www.instagram.com/p/CGkd9B2Dotg/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.