Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Még húsvét előtt jó hír érkezhet, érdemes várni rá

Három csillagjegy valami nagyon jó hírt kap ezen a héten, ami határozottan örömtelibbé teszi majd a húsvétot is.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elérkeztünk húsvét hetéhez, amikor minden bizonnyal többen is tervezgetni kezdenek, mi kerüljön majd az ünnepi asztalra, hol vásároljanak be, mikorra időzítsék a sütés-főzést és a rokonok meglátogatását vagy épp megvendégelését. A készülődés és a sürgés-forgás azonban kimerítő és olykor lehangoló is lehet.

Ám a 168.hu jó hírekkel szolgált, ugyanis a horoszkóp azt írja, ez a hét egy rendkívül pozitív eseményt tartogat három csillagjegy számára, akik még az ünnep előtt megtapasztalhatják ezeket a jó dolgokat. Így hát érdemes optimistán tekinteni előre, s várni, milyen élményekben lesz részük, de azért némi részletekkel is lehet szolgálni ennek kapcsán. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Az egyik szerencsés jegy az Ikrek, aki jól teszi, ha lélekben már most felkészül a családját érintő pozitív eseményre. Aggódni egyáltalán nem kell, egy igazán jó dolog fog történni, ami nemcsak e jegy szülöttét érinti pozitívan, hanem több, hozzá közel álló embert. Sőt, az is lehet, hogy az egész családot, így mi lehet jobb ötlet annál, mint együtt ünnepelni a húsvétot, minél több időt családi körben tölteni?

A Skorpió számára pedig azt jelzi előre a horoszkóp, hogy valami nagyon értékesre fog rátalálni ezen a héten. Ennek kapcsán nem feltétlenül egy értéktárgyra vagy pénzösszegre kell gondolni (bár ez is benne lehet a pakliban), lehet ez egy sokat érő információ vagy bármi egyéb. Egy biztos: ennél jobb ajándéka nemigen lesz mostanság.

De a Bak csillagjegy számára is van egy remek hír, mégpedig az, hogy nagy elismerésben fog részesülni a hét folyamán. Bár a szép szavak is jól esnek az embernek, ezúttal ennél többről lesz szó: az elismeréssel a dicséreten kívül valami kézzelfogható érték, előny is párosul majd. Így aztán igazán jó kedvvel fog nekivágni a négynapos hétvégének, ami persze érhető is.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.