Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Húsvét előtt ilyen akciókkal várják vevőiket a boltok, erről kár lenne lemaradni

Érdemes figyelni az akciókat, hiszen így akár jelentősen olcsóbban hozzájuthatunk egy-egy termékhez.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közeleg a húsvét, amikor egyes élelmiszerek jobban előtérbe kerülnek, mint például a torma, a tojás vagy a sonka, hiszen előszeretettel fogyasztjuk ezeket az ünnepi időszakban. Minden bizonnyal a legtöbb háztartásban megtalálhatók ezen ételek az ünnepi asztalon, ám a vásárlóknak az is fontos, hogy a lehető legjobb áron tudják beszerezni őket.

Ebben segít most a Blikk Árfigyelő rovata, amelyben a hazai nagy élelmiszer-áruházak március 27-ig szóló legjobb ajánlataiból válogattak. Így fény derült rá, hogy a Tesco búzafinomliszt 139 Ft/kg áron kapható, míg az Auchan sertéstarja 1889 Ft/kg, az Aldi Tolle trappista sajt 1890 Ft/kg áron vásárolható meg a boltokban. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A Penny Dárdás kötözött lapocka 1777 Ft/kg, a Spar (kiszolgálópultban) csirkecomb, egész 829 Ft/kg áron szerezhető be, a Lidl Hazánk kincsei reszelt torma pedig 169 Ft/üveg (845 Ft/kg) áron érhető el az üzletekben. Érdemes mielőbb lecsapni ezekre, hiszen az akciós termékeket hamar elkapkodhatják a szemfülesebb vásárlók.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.