Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Videón Hosszú Katinka várandós pocakja, babát vár a legendás úszónő

TÉMÁK:
#Hosszú Katinka
Fotó: Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás előfutamában a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én. Hosszú Katinka az ötödik idővel döntős. MTI/Illyés Tibor
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Különleges videóban erősítette meg Hosszú Katinka, hogy édesanya lesz, már tisztán látni az egyre kerekedő pocakját.

Hosszú Katinka már az aktív pályafutása alatt legendává vált, köszönhetően az eredményeinek és a karakterének. A kemény munka kifizetődött, és a sportolónő sorra nyerte meg a versenyeket, méghozzá a legmagasabb szinten.

Egészen elképesztő teljesítményeket nyújtott, így csak idő kérdése volt, mikor ér fel a csúcsra. Ez megtörtént, az olimpiai címek sem maradhattak el, és az egész sportvilág róla kezdett el beszélni, teljesen megérdemelten.

Katinka jelenleg krisztusi korban jár, 33 esztendős, és egy ideje sokat cikkeztek arról, milyen jövő várhat rá. Nemrég olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a bajnok várandós, amit most meg is erősített.

Különleges módját választotta ennek, egy videóban jelentette be, hogy édesanya lesz. Sőt, már látni a kerekedő pocakját, majd röviddel ezután százával érkeztek a gratulációk, mint amikor megnyert egy versenyt.

Csodálatos dolog szülőnek lenni, és ezt most Katinka is megtapasztalhatja, az első gyermekét várja. Gelencsér Mátéhoz tavaly augusztus végén ment hozzá, aki az edzője is, viszont most már elsősorban a családalapításra koncentrálhatnak. Innen is gratulálunk a várandóssághoz, és sok egészséget kívánunk!