Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Mióta itt jártál:

Kismama lehet Hosszú Katinka, jövő héten tehet bejelentést az úszónő

Róma, 2022. augusztus 10. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a vizes Európa-bajnokság kezdete elõtti napon tartott sajtótájékoztatón Rómában 2022. augusztus 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban keveset lehetett látni a nyilvánosság előtt Hosszú Katinkát.

Továbbra is folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy miért tűnt el az elmúlt hetekben a nyilvánosság elől a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka. A Mandiner most biztos információkra hivatkozva közölte, hogy anyai örömök elé néz az úszónő.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Mint arról korábban beszámoltunk, Sós Csaba szövetségi kapitány sem tudta az okát, hogy Hosszú Katinka miért nem vett részt a korábban lefoglalt edzőtáboron, sajtóinformációk szerint ugyanakkor akár már a jövő héten is nyilvánosságra hozhatja távolléte okát.

Ahogy azt a Mandiner megírta, „Katinka jövő hétre tervezett bejelentése azért sem várhat sokkal tovább, mert a háromszoros olimpiai bajnok úszónő már az első trimeszteren is túl van, vélhetően várandóssága negyedik hónapjában jár.”

Az úszónő a napokban egy edzésről és egy baráti vacsoráról tett ki történeteket közösségi oldalán, azonban Milánóban ezekben a napokban nem tartanak jelentős úszóversenyt, így vélhetően más volt az utazás oka.

Az egyik sportszergyártó ugyanakkor Milánóban tartott fotózást az előző hétvégén, ahová Hosszú Katinka is hivatalos volt.