Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Mióta itt jártál:

Csodálatos várandós fotó Hosszú Katinkáról

Fotó: Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó interjút ad az M4 Sport stábjának a római vizes Európa-bajnokságon 2022. augusztus 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen különleges fotó látott napvilágot Hosszú Katinkáról, aki csütörtökön jelentette be a nagy hírt.

Hosszú Katinka kapcsán egy ideje már pletykálták, hogy várandós. Szép lassan egyre több ilyen hír látott napvilágot, majd eljött az a bizonyos nap, amikor a legendás úszónő megerősítette, valóban várandós.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ezek után mindenki számára egyértelművé válhatott, hogy Katinka pontosan emiatt nem volt már edzésben. Érhető módon egy magzattal a hasában nem folytathatja olyan szinten a profi pályafutását, mint korábban.

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a hír hallatán, sokan támogatják Katinkát, aki már most édesanya, hiszen a szíve alatt hordja első gyermekét. Egyelőre keveset tudni, de később minden bizonnyal sok új információt kaphatnak a rajongók.

Katinak egy igazán különleges videóban üzente meg a terhességét, ami alatt sorra érkeztek és érkeznek továbbra is a gratulációk. A nagy magyar rekorder és olimpiai bajnok boldogabb nem is lehetne.

„A legfontosabb dolgok az életben” – írta a posztjában Katinka, miközben a vízben lebegett, pocakjában első gyermekével. Egy óra sem telt el a megható bejegyzés megjelenését követően, máris több mint 15 ezren like-olták.