Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,52 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
67,186 $

Hosszú hajat „növesztett” Verstappen az F1-ben, és jól áll neki

Sergio Pérez sem panaszkodhat, de Max Verstappennek még jobban áll ez a hosszabb frizura, amivel el tudnánk képzelni.

Fotó: EPA/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Verstappen még mindig csak a 20-as éveiben jár, de lassan már négyszeres világbajnoknak mondhatja magát. Őrületes tempóban halad előre, és minden esélye megvan arra, hogy később megdöntse Michael Schumacher rekordját. A sors furcsa fintora, hogy ebben pont ő akadályozta meg Hamiltont, és azóta verhetetlen.

Max egyértelműen a versenyzésre született, és ezt a szimulátoros versenyeken is bizonyította. Mindene a versenyzés, a száguldás, és természetesen a családjával is szeret időt eltölteni, akárcsak a kedvesével. Áloméletet élhet, mindene megvan, amire csak szüksége lehet, és hatalmas pénzeket fizet neki a Red Bull. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A személyes támogatói is nagy összegeket utalnak át a számlájára, anyagi gondjai már aligha lesznek. Nehéz elképzelni, hogy a pályafutása végéig a Red Bull versenyzője maradjon, szinte biztosak vagyunk abban, hogy egy nap a Ferrarinak is fog versenyezni. Kérdés, ki mellett, vagy kinek a helyén tehetné ezt meg.

A holland rekorder egy nagyon laza srác, imád sokat nevetni, addig a volán mögött olyan, mint egy gép. Rendkívüli tehetséggel rendelkezik, és sokakat lenyűgöz ezzel. Mindene megvan ahhoz, hogy boldog életet éljen, és nem mellesleg Nelson Piquet lánya a párja, aki korábban Daniil Kvyttal volt együtt, és közös gyermekük is született.

Verstappen jelenleg Ausztráliában tartózkodik a nagydíj miatt, és mint mindig, egy humorosabb programmal kezdték a show-t. Többek között azt is láthatjuk, hogyan állna Péreznek és a csapattársának a hosszú haj. Abszolúte hozták a formát, mintha csak a 70-es évekbe utaztak volna vissza teniszezőként.