Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Tomboló hőség: két magyar turista is életét vesztette a görög turistaparadicsomban

Egy 59 éves nő holttestét egy gyerek találta meg a vízben, másnap pedig egy középkorú férfi lett rosszul, ám sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Két magyar turista is meghalt a görög turistaparadicsomban, Nei Poriban a héten. Egy 59 éves nő holttestét egy gyerek találta meg a tengerben még szerdán, csütörtökön pedig egy középkorú magyar férfi is a vízben lett rosszul.

A mentősök csaknem fél órán át küzdöttek a turista életéért a parton, de hiába. „Maguk a turisták nagyon körbe is állták a szituációt, tehát mindenki nézte, hogy mi történt, mindenki tudni akarta, hogy túl fogja-e élni vagy sem” – fogalmazott egy szemtanú a Tényeknek. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Hozzátette: látva az újraélesztés sikertelenségét, az emberek fokozatosan elhagyták a partot, főleg a családosok. A másik áldozat lánya pedig arról írt, édesanyja tudott úszni, valamint azt is kiemelte: szívbetegsége sem volt.

„Az igazat sajnos nem tudom még, hogy történt a baleset, csak annyit olvastam az interneten, hogy egy gyermek látott egy lebegő nőt a vízben” – idézte fel a tragédiát. Hogy pontosan mi okozta az áldozatok halálát, azt egyelőre nem lehet tudni.

Több mint egy hete pedig két újabb turistának veszett nyoma Görögországban. Az amerikai és holland turista külön-külön tűntek el túrázás közben, valamint a hatóságok megerősítették, hogy Szími szigetén megtalálták Michael Mosley brit televíziós műsorvezető holttestét.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.