Horváth Tomi párja elmondta, miért nem tudna félrelépni mellette a sztárénekes

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 24. - 08:41

Horváth Tamás és kedvese, Andi voltak Friderikusz Sándor vendégei, akik a megcsalás témájáról is beszélgettek egymással.

Tamás és Andi igent mondott az RTL Klub felkérésére, ami egy igen nagy közös kaland volt számukra. A két évad alatt sok sztárt öregítettek meg, amely kapcsolatjavító hatással is bírhat, ráébresztheti őket arra, hogy még fontosabbak egymásnak.

A beszélgetés ideje alatt Tamás és Andi több fontos témát is érintett a kapcsolatukat illetően, melynek természetesen voltak olyan időszaka is, amikor kihívásokkal néztek szembe. A nagyobb korkülönbség nem jelentett problémát, nagyon szeretik egymást, és ragaszkodnak a másikhoz.

Az első öregítés alkalmával Friderikusz Sándor megkérdezte, mi az a határ, ami felett Andi már nem tudna megbocsátani, és mi az, ami még beleférne a kapcsolatukban. Mindez természetesen a fiktív elmúlt 25 évre értendő, majd Andi hirtelen gondolkozóba esett.

Fásy Zsüli szexi őszi szettje forró áramlatokat hozott Magyarországra

„Köztünk annyira erős lelki kötelék van, és ha azt érezném, hogy ez halványul, és esetlegesen belépne egy harmadik személy, érezném, hogy valakivel van egy olyan lelki kapcsolata, ami hasonló erősségű, vagy elkezd egy intenzív kapcsolat kibontakozni, azt nem tudnám.”

Andi számára a lelki kötelék a legfontosabb, ami közte és a híres párja között van. „Tehát egyszer félreléphetne, akár kétszer is, de érzelmileg ne inogjon meg? Fordíthatom ezt így?” – tette fel a kérdést Friderikusz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.