Fásy Zsüli szexi őszi szettje forró áramlatokat hozott Magyarországra

Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett
not image

Takács Petra

2021. október 24. - 02:06

Zsüli nagyon-nagyon ráérzett a közösségi médiás tartalmakra, és a jelek szerint egyre aktívabb, aminek természetesen nagyon örülnek a követők.

Rengeteg minden befolyásolja azt, hogy valaki érdekes az Instagramon vagy sem. Nyilván a hírességek előnyben vannak, mint azok, akik abszolúte ismeretlenként kezdik meg ezt a karriert, ami elég népszerűvé vált.

Enyhe túlzással „minden fiatal” az Instagramból szeretne megélni, de ez csak keveseknek sikerül. Még a hírességeknek sincs könnyű dolguk, mivel hatalmas a verseny a piacon, és azok, akik későn eszméltek fel a lehetőségre, pláne hátrányban vannak.

Ami a legfontosabb, hogy soha ne legyünk görcsösek , amikor megosztunk egy tartalmat. A követők hamar szimatot kapnak, és ha úgy érzik, hogy valaki görcsösen próbál előrébb kerülni, azt biztosan nem fogják követni, vagy csak kevesen.

Kulcsár Edina férjének mély vallomása: „Sokszor bántom Edinát szavakkal”

Az egyensúly megtalálására kell törekedni, Fásy Zsüli is ezt teheti, aki egyre aktívabbá kezd válni a platformon. Ez a követői számára remek hír, mivel nagyon kedvelik őt, és rajta egyáltalán nem érezni görcsösséget.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.