Horváth Gréta úgy néz ki, mint Salma Hayek

Fotó: Salma Hayek mexikói-amerikai színésznõ a 92. Oscar-gálán a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én. MTI/EPA/David Swanson
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valóban vannak hasonló vonások a két sztár között, és a legutóbbi összeállítás után még inkább egyet tudunk érteni a véleménnyel.

Salma Hayek nemcsak egy világsztár, hanem sokkal inkább idol és legenda, akin szinte semmilyen formában nem fog az idő. Az évtizedek alatt alig öregedtek a vonásai, és azt sem mondhatjuk, hogy kevésbé lenne vonzó.

Soron kívül Fiatal nőt mentettek ki a Dunából a budapesti vízi-rendőrök vasárnap éjszaka

Valójában bizonyos szempontból még vonzóbb, egy olyan tapasztalt és érett nő, akit a világ egyik legjobbjának tartanak. Nem minden a fiatalság, sokkal többet ér az, ami odabent van, és láthatjuk, sokan mennyire fiatalosak.

40 és 50 felett is képesek hozni azt a szintet, amit a fiatalok. Sőt, rátesznek pár lapáttal, amivel többek között azoknak is motivációt adnak, akik még messze vannak ettől a kortól, de már most aggódnak.

Hayek őrjítően szexi, és ezt sok millió nő ismeri el, ami valójában nagyobb bók, mintha ezeket a férfiak mondanák. Ráadásul egy humoros és rendkívül intelligens karakterről beszélünk, akiben ott a tűz.

Horváth Grétát megihlette a színésznő megjelenése, és az alább látható fotó is bizonyítja, hogy valóban vannak hasonlóságok, nemcsak dekoltázsban. Bennünket meggyőzött az Ázsia Expressz győztese, ahogyan sokan másokat is.