Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Horváth Éva váll- és hátizma is nagyon beszédes

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre szárazabb izomzattal rendelkezik Horváth Éva, fokozatosan alakul át a teste, talán soha nem volt ilyen jó formában, mint most.

Egyre többen lendülnek csúcsformába 40 év felett, és hozzák ki magukból a maximumot. Amit nem tettek meg évekkel korábban, vagy egyszerűen nem voltak rá képesek, most már nagyon is működik az új rendszerük.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Ez köszönhető a megszerzett tapasztalatoknak, az új ingereknek, és annak, hogy az ember idővel rájön, sokkal több tartalékot képes mozgósítani magában, mint azt gondolná. Horváth Éva formája kiváló példa, aki 40 felett is sok meglepetést képes okozni.

Kétgyermekes édesanyaként sokkal nehezebb dolga van, mint korábban, mégis növelte a tétet, és nagyon beszédesek a vonalai. Megállás nélkül kapja a dicséreteket, máskor pedig egy kora reggeli fotóval hozza lázba a követőket.

Jól érezheti magát a bőrében, mert ez már abszolúte topforma, és nem úgy tűnik, hogy megelégedne vele. A folyamatos fejlődés hátterében javarészt a jóga állhat, ami az új kedvence lett, és táborokat is szervez Balira.

Az alább látható fotón kiemelkedik a váll- és hátizma, érdekes lesz látni, hogy mit hoz ki magából a következő időszakban. Ha így halad tovább, akkor ebből még versenyforma is lehetne, ez sem kizárt.