Clouds
21 Budapest
Dollár
359,75 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
22,983 $

Horváth Éva 2023-as lábformáját is sokan dicsérik

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva nagyon élvezi az életet Ázsiában, látható módon jó hatással van rá a jó idő, a nyugodt környezet.

Mindig érdekes, amikor az ember egy totálisan más kultúrában nyaral, éli az életét hosszabb távon. Ázsia tipikusan egy ilyen helyszín egy európai ember számára, akik abszolúte más ritmusban és szokásokkal élik az életüket.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Ázsia hatalmas, tele olyan szigettel és várossal, amik igazán hatással vannak ránk, lelki és mentális szinten is. Aki járt már a Föld azon részén, az pontosan tudhatja, hogy mit képes adni egy ilyen utazás.

Horváth Éván keresztül sokat tudhattunk meg Baliról, és szép csendben topformába lendült a magyar modell. Az elmúlt hónapokban sokat változott a formája, és olyan bikinis fotók is napvilágot láttak róla, amik megmutatják, hogy kétgyermekes édesanyaként, és 40 felett is lehet csúcsformában valaki.

Egyszerűen ki kell tartani, és megtalálni azt a fajta motivációt, ami segít mindezt elérni. Éva számára az egyik legnagyobb motiváció a jóga, mely nagyon nagy hatással van az életére, és már táborokat is szervez Balira.

A legújabb róla készült fotó is bizonyítja, hogy Éva erős formában vágott neki a 2023-as évnek, ami valószínűleg nem lesz unalmas számára. Lassan pedig ott tartunk, hogy már február hónapot írunk, igencsak gyorsan telik az idő.