Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Mióta itt jártál:

Vadítóan szexi bikinis fotók láttak napvilágot Horváth Éváról

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva sokat köszönhet a jógának, aminek hatására meggyógyult a szétnyílt hasizma, és sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Horváth Éva jelenleg Bali és Magyarország között ingázik, nemrég pár hetet ismét a hazánkban tartózkodott, de már vissza is utazott Ázsiába. Ez lett a család második otthona, és Évának komoly tervei vannak Balival.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A jóga különösen fontos az életében, sokat segít neki, és most arra készül, hogy jógatáborokat szervez a távoli szigeten. Éva maga a garancia arra, hogy az általa végzett jóga nagyon hatékony, mind testileg, mind lelkileg.

Sokan kérdezik őt a diétájáról, amit utál csinálni. Helyette sokkal inkább a jógára koncentrál, és nagyon úgy fest, hogy ennek óriási hatása van, csak meg kell nézni róla a bikinis fotóit, amik a parton készültek.

„Milyen diétát használok, sokan teszitek fel ezt a kérdést.” – írta a posztjában Éva, aki hamarosan jógatábort indít. A válaszom: Utálok diétázni! (mindennap 1 doboz csokikrémet fogyasztok el, amiről persze jó lenne lemondani).”

„A TITOK az Astanga jóga! Amelynek a hatása napi szinten látható! Két gyerek után is helyretette a szétnyílt hasizmomat! Várlak Téged is az astanga táboromban Bali szigetére április 1-12- ig!” – folytatta bejegyzésében.

Még több bulvár: Szerelmes vacsorára vitte a párját Ronaldo (fotók)