Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Különleges fotóval üzent a születésnapos 45 éves Horváth Éva, jönnek haza

Horváth Éva 45 éves lett, és továbbra is a legvonzóbb hírességek között tartják számon, de a kritikák sem kerülik el.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Néhol durva jellemzéseket olvasni Horváth Éváról, egyesek abszolúte átlépnek ezzel egy határt. Ráadásul egy nőről beszélünk, ugyanakkor a modell nem omlik össze ezektől a szavaktól, hozzászokhatott az évek során.

Hosszú évek óta az egyik legismertebb híresség Magyarországon, és mindenki láthatja, a 40-es éveiben is rendkívül vonzó. Sokan örülnének, ha majd 45 évesen így néznének ki, ráadásul két kisebb gyermek mellett. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Éva nem harcol a kora ellen, sokkal inkább elfogadja azt, de ez még nem jelenti azt, hogy ne figyelne oda magára. Igényes nőként a lelkét is ápolja, ami pedig kihat a megjelenésére, mint azt láthatjuk.

„Köszönöm, tegnap volt a szülinapom és ez bizony 45. Rengeteg köszöntést kaptam, annyira jó volt olvasni őket! Nagyon szeretlek bennetetek. Távol az otthonomtól. Nemsokára megyünk haza! Nagyon várom!” – írta posztjában a híres és ismert modell.

Éva számára mindig Magyarország jelenti az igazi otthont, és noha nem szereti a hideg időjárást, már várja, hogy ismét idehaza legyen. Ide kötik a családtagjai, a barátai és sok minden más is.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.