Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Bikiniben élvezi az életet Balin Horváth Éva

Horváth Éva ismét Balin tartózkodik, ami a család második otthonává vált, de a legjobban természetesen Magyarországon szeretnek lenni.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva és családja sokat utaznak, már csak Bali miatt is. Az év egyik részét Ázsiában töltik, majd általában a nyári időszakra hazatérnek, amikor már Magyarországon is jobb, ideálisabb az idő, mert nem szeretik a hideget.

Egyikőjük sem bírja a nagyon hideget, a havat, így Bali remek választás volt a részükről. Ezen a nyáron is itthon volt Éva, aki szenzációs formában van, amit a jógának és a kitartásának köszönhet. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Sokan dicsérik, és a 40-es éveiben is nagyon dögös, miközben két gyermek édesanyja. Nem hagyott fel a médiával, aktív a közösségi platformon, és korábban kiderült, hogy szívesen lenne újra műsorvezető.

Ha kapna egy álommunkát, talán a balis kaland is változna, de ez idővel kiderül. Éva számára a szereplés természetes, akárcsak a bikini, ami több mindig látványosan áll rajta, rengetegen irigykednek rá.

Éva szereti a napfényt, a napsütést, és azt a fajta nyugodtságot, ami Balin fogadja. „Ki így, ki úgy van felöltözve a tengerparton. Szerintem én jártam jobban.” – írta a posztjában a nagy forróságból Éva.